Μπαμπάς Μελίνας, Β' Δημοτικού
Σε αυτόν το χώρο λογοθεραπείας ερχόμαστε για δεύτερη φορά, για την κόρη μου τώρα, και βέβαια δεν είναι τυχαίο. Η κυρία Ρένα είναι πλήρως καταρτισμένη, φιλική, κατατοπιστική και αποτελεσματική. Θα την συνιστούσα ανεπιφύλακτα.
Ελένη, B' δημοτικού
Η κ. Ρένα είναι όμορφη, καλή, φέρνει πάντα παιχνίδια και παίζουμε πάντα και είναι αστεία και λέμε λεξούλες για να τις μάθουμε καλύτερα για το σχολείο και για να παίζω και να μιλάω στους φίλους μου.
Μαμά Αθηνάς, 5 ετών
Απευθυνθήκαμε στην κα Ειρήνη Λαμπίρη όταν διαπιστώσαμε οτι η μικρή μας,  4 ετών τότε, δεν γινόταν κατανοητή από τρίτους. Η κυρία Λαμπίρη -εξαιρετική επαγγελματίας- με οργάνωση και άριστη κατάρτιση, με συνεδρίες που διήρκησαν λιγότερο από χρόνο, κατάφερε μια τεράστια βελτίωση στο λόγο του παιδιού, καθώς και στην κοινωνικοποίησή του. Είναι άνθρωπος με αγάπη για το παιδί και σπάνια ευαισθησία, γεγονός που διευκόλυνε τη γρήγορη προσαρμογή του παιδιού μας στις λογοθεραπείες.
Μαμά Αθηνάς

Κυρία Λαμπίρη,
Σας ευχαριστούμε πολύ!
Μαμά Δημήτρη, 4 ετών
Η κα Ειρήνη είναι καταπληκτική στη δουλειά της. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ τον Δημήτρη. Ερχόμαστε  ένα χρόνο και ο Δημήτρης είναι κάθε φορά πάρα πολύ χαρούμενος που θα παίξει μαζί της, γιατί για τον Δημήτρη τα μαθήματα, σημαίνουν παιχνίδι και χαρά. Ο Δημήτρης έχει βελτιώσει πολύ το λόγο του κι αυτό φυσικά οφείλεται στην κα Ειρήνη που την εμπιστευόμαστε για την αποτελεσματική δουλειά της.
Κα Ειρήνη σας ευχαριστούμε!
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΕΙΡΗΝΗ
Η λογοθεραπεία με την κα Ειρήνη ήταν μια καταπληκτική εμπειρία για εμένα επειδή η κόρη μου όταν ξεκίνησε έλεγε πολύ λίγες λέξεις, αλλά με την υπομονή και την καθοδήγηση της κας Ειρήνης άρχισε σιγά σιγά να λέει κάποιες λέξεις και μετά φράσεις. Και τώρα έχει φτάσει στο σημείο να μιλάει κανονικά και να χρειάζεται μόνο να βελτιώσει να λέει σωστά κάποια γράμματα.
Όλα αυτά τα κατάφερε με την προσπάθεια, την υπομονή και την καθοδήγηση πάντα της κας Ειρήνης. Σας ευχαριστώ πολύ κα Ειρήνη!!!
Μαμά θεοφανίας.
Μελίνα, Β' Δημοτικού
Κάνω Λογοθεραπεία με την κα Ρένα. Έχει ξανθά μαλλιά, είναι γλυκιά, είναι καλή, αστεία, γιατί με βοηθάει να μάθω φωνούλες γιατί με αφήνει να παίξω, γιατί μου δίνει καραμέλες. Εκεί ζωγραφίζω, παίζω πολλά παιχνίδια, μαθαίνω φωνούλες. Μου δείχνει πώς να βάζω τη γλωσσίτσα μου στο σωστό μέρος και με βοηθάει για όλη μου τη ζωή.
Σ’αγαπώ κυρία Ρένα.
Μητέρα του Λ.Μ. 6 ετών (νηπιαγωγείο)
Ο Λάμπης κάνει περίπου 5 μήνες λογοθεραπεία κι έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Βλέπω οτι τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ η κα Ρένα. Νιώθει άνετα και χαίρεται κάθε φορά που έρχεται. Μάλιστα, θέλει να συνεχίσει να έρχεται και την επόμενη χρονιά. Το βλέπει σαν παιχνίδι και ανυπομονεί κάθε φορά να παίξει. Η κα Ρένα είναι φιλική και πρόσχαρη και προσεγγίζει το κάθε παιδί ανάλογα με το χαρακτήρα του.
Μαμά Λάμπη.